صبح امروز جلسه هماهنگی بسیج اصناف و جهاد کشاورزی برای نظارت بر بازار ، با حضور سردار غلامرضا حسن‌پور ، رییس سازمان بسیج اصناف کشور ، خدارحم امیری زاده ، رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان و دیگر متولیان برگزار شد.
رییس سازمان بسیج اصناف کشور در سفر به خوزستان گفت: نظارت بر توزیع محصولاتی که بر پایه کشاورزی است ، بر عهده سازمان جهاد کشاورزی می باشد.

رییس سازمان در جلسه هماهنگی بسیج اصناف با سازمان جهاد کشاورزی ، با بیان اینکه بسیج و جهاد از تفکرات ناب امام راحل بوده اند ، گفت: در کشور ایران بخصوص استان خوزستان ، ظرفیت های بالای کشاورزی وجود دارد.

خدارحم امیری زاده با اشاره به تولید ۱۷ و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی ، در استان خوزستان افزود: تآمین، توزیع و نظارت ۲۵ قلم ، از کالاهای اساسی به عهده ما واگذار شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر نیروهای فیزیکی ، به سامانه هایی برای شفاف سازی و جلوگیری از سوء استفاده نیز احتیاج می باشد.
امیری زاده با بیان اینکه ، علیرغم مقام اول محصولات زراعی در تولید پروتئین با موازنه منفی روبرو هستیم اظهارداشت: در این خصوص کارگروه سرمایه گذاری در استان تشکیل شده است.

وی به عدم صدور مجوز توسعه مرغداری در ۴ سال اخیر در استان ، نیز اشاره و اضافه کرد: از ابتدای سال جاری ، این محدودیت از بین رفته و متقاضیان می توانند تقاضای خود را ارائه کنند.

رئیس بسیج تخصصی سازمان ، نیز در این جلسه با بیان اینکه تاکنون ۳ جلسه در راستای قرارگاه امنیت غذایی تشکیل شده اظهار داشت: این جلسات بر محوریت کنترل بازار مرغ کشتار روز بوده است و کمیته هایی از جمله ، کمیته تنظیم بازار نیز در این خصوص تشکیل شده است.

فرخ تبار افزود : از ۸ آذر ماه نیز توسط ۱۵ اکیپ خودرویی ، مشتمل بر ۴۶ نفر بازرس نظارت بر بازار همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

وی با بیان اینکه ، نوساناتی در بازار مرغ وجود دارد اضافه کرد : راهکارهایی برای کنترل قیمت مرغ ، در نظر گرفته شده است.
فرخ تبار تصریح نمود: تلاش بر این است که نظارت به صورت کنترل سیستمی ، صورت گیرد و سامانه رهتاب در این خصوص در استان نیز اجرایی شود.

وی ادامه داد: از امروز نیز کد مشترک برای توزیع اقلام استراتژیک که تاکنون در اختیار صمت قرار داشت ، در اختیار جهاد کشاورزی قرار می گیرد.

فرخ تبار به برگزاری جلسات در خصوص نحوه افزایش جوجه ریزی اشاره و اضافه کرد: ۲۶ واحد جوجه ریزی که تاکنون از چرخه خارج شده بودند وارد مدار شدند.
همچنین دو نژاد جوجه با کد ۳۰۸ و جوجه آرین برای کمک به جوجه ریزی در استان وارد مدار تولید شده اند.
وی با اشاره به اینکه توزیع کالای اساسی با استفاده از سامانه ساتکا صورت می گیرد اظهار داشت: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته با سازمان صمت یک نفر در سازمان و یک نفر در شهرستان ها در کنار همکاران ما موارد کار ثبت در سامانه را انجام خواهند داد.
فرخ تبار به کاهش جوجه یک روزه در کشور اشاره و اضافه کرد: در حال حاضر از استان هایی که از شرایط بهتر تولید برخوردارند از جمله ایلام، لرستان مرغ وارد استان میشود و طبق پیگیری های صورت گرفته طی چند روز آینده از استان همدان نیز مرغ گرم وارد استان خواهد شد.
رییس بسیج اصناف کشور نیزدر این جلسه گفت: بسیج اصناف بازرسی کالا از تولید تا مصرف را در کنار جهاد کشاورزی و صمت انجام خواهد داد.
حسن پور افزود: ما علاوه بر نظارت به تشویق کسانی که در این مسیر فعالیت سالم اقتصادی دارند خواهیم پرداخت.
وی با بیان اینکه باید سامانه جامعی با هماهنگی همه استان ها ایجاد شود تصریح نمود: صدور مجوزها باید تسهیل شود.
نظارت بر توزیع محصولاتی که بر پایه کشاورزی است بر عهده سازمان جهاد کشاورزی و محصولات صنعتی بر عهده سازمان صمت می باشد.